Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Poznato letovalište u neposrednoj blizini Katerinija (6 km), privlaci svojom lepotom i magijom. Jedinstvena kombinacija mora i planina daruje posetiocima bogatstvo izbora,  ucinice Vaš boravak ne zaboravnim. Trgovacki centar regije, prepun taverni, butika, kafeterija i diskoteka, sportske ustanove, kulturne manifestacije, tradicionalne naseobine daruju Vam nezaboravne trenutke boravka u Paraliji.

Glavni Trg je mesto gde se nalazi Crkva koja se nalazi uz obalu mora i prakticno se uzima kao orijentir za sve ostale objekte i razdaljine u mestu.Paralia je destinacija iz snova, sa intenzivnom mediteranskom atmosferom, izuzetnom klimom, i čije obale u zagrljaju Olimpa stvaraju unikatnu prednost ovog područja Grčke. Odavde možete obići Nei Pori, Larisu, Meteore i naravno obližnji Solun

Smeštaj je vrlo lako pronaći, jer uz plažu ima dosta vila koje nude apartmane i studije. Apartmani su idealni za porodice sa decom ili grupe prijatelja jer uglavnom nude TV, klimu, potpuno opremljene kuhinje i široke terase koje gledaju na more.


Javne plaže su čiste i njihovom održavanju se posvećuje posebna pažnja zbog turista koji svraćaju tokom letnjeg perioda. Na 70 kilometara dugačkoj Olimpik rivijeri ima dovoljno mesta za svakoga, pa čak i za one koji vole samoću. Srpski se priča na svakom ćošku i nećete imati problema da se sporazumevate sa lokalnim stanovništvom. Plaže su dosta dobre i može se reći da je ovaj deo Grčke nagrađen vrlo čistim i kvalitetnim Egejskim morem. Možda su od obale Pireja još samo plaže na Halkidikiju ovako čiste.

Pomenute divne peščane plaže i plavo, prozirno more lepote su koje mnogi sanjaju, a koje naši posetioci mogu preneti svojim dragim osobama kod kuće uz pomoć brojnih razglednica posebno pripremljenih s ljubavlju meštana, koje upravo oslikavaju sve snove pirejske oblasti.

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Paralia 2024!