Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Ne možete napustiti Paraliu a da niste bili u kupovini. Bogata ponuda sastoji se iz mnoštva supermarketa, prodavica, suvenirnica, prodavnica obuće... Preko 200 radnji nude bunde i krzno, kožne jakne, zlato i nakit, parfeme, garderobu...

Paralija je već godinama poznata po mnogobrojnim prodavnicama tipa sve za kuću u kojima je jeftino a široki je spektar proizvoda. Izuzetno atraktivne radnje nude sportsku opremu (Adidas, Nike, Reebok) ekskluzivno krzno, puno zlatara, pa parfemi, prodavnica odela, odeća i obuće garantuju da potraga za povoljnim cenama neće biti uzaludna. Cenkanjte se moguće je i pazariti i u varijanti 3 za 4.

Samo malo izvan grada je veliki supermarket, u kojem je i po nekoliko puta jeftinije možete pazariti u odnosu na lokale po gradu. Cene goriva su slične našim. Naravno prodavnice suvenira su pune različitih proizvoda i preporuka je da se cenkate i dobićete dobru cenu.

Ako ste posetili i obišli sve prdavnice, a i dalje niste sasvim zadovoljni, možete otići do Katerinija, grada udaljenog svega 8km od Paralie. Lokalni autobusi na relaciji Paralia Katerini u proseku saobraćaju na svakih pola sata

Još jedna opcija za kupovinu je naravno Solun, sa svojim ulicama Egnatia i Tsimitski, nadaleko poznatim po radnjama, kao i velikim tržnim centrom Mediteranian Cosmos.

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Paralia 2024!