Home Šta posetiti
Paralia atrakcije, šta posetiti i obići

Vaš boravak i letovanje u Paralia-i možete iskoristiti i za upoznavanje i posetu mnogobrojnih istorijskih lokaliteta. Povoljan geografski položaj Paralie i letovališta Olympic beach, omogućava putnicima koji letuju u ovim mestima da posete poznate lokalitete i pobliže upoznaju grčku istoriju i kulturno nasledje. Ovom prilikom Vam predstavljamo sledeće:Zejtinlik

Na nekadašnjoj periferiji Soluna, danas je to siri centar grada, nalazi se groblje palih srpskih, francuskih, italijanskih, engleskih, ruskih vojnika, koji su svoježivote položili tokom proboja Solunskog fronta u I svetskom ratu.

Read more...
 
Pella

PELLA (grčki Πέλλα) - Drevna prestonica Makedonskog carstva u doba Filipa II makedonskog. Posetite drevni grad prestonicu Makedonskog Kraljevstva u vreme Arhilaja I Makedonskog a kasnije i u doba Filipa II Makedonskog i njegovog sina Aleksandra.

Read more...
 
Meteori

Meteori Geološki fenomen.

Velelepni manastiri izgrađeni na čudnovatim stenama od pred kojima gubite dah.

Read more...
 
Vergina

VERGINA – U njoj ćete videti nešto što se ne može videti nigde više u svetu, muzej napravljen pod zemljom u kojem se, pored ostalog, nalazi i originalna grobnica Filipa II, oca Aleksandra Velikog. Vergina je malo mesto locirano u severnoj Grčkoj. Od 2011 pripada Veria-i.

Read more...
 


Copyright © 2017 Paralia apartmani letovanje 2017. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji.
.