Home Gde jesti?
Restorani, pekare, grčka kuhinja

Kada već boravite u Paraliji, jednostavno morate probati grčku kuhinju. Naša preporuka je buljurdi (vise vrsta sireva sa raznim povrćem zapečen u rerni), Tipiti (ljutikasta pasta od sira), musaka ud plavog patlidžana, ili suvlaki. Takodje probajte sveže salate, pripremane sa čuvenim grčkim maslinovim uljem. Tu su naravno još i razni morski plodovi. Kao tradicionalni desert probajte naravno baklavu, ili tiramisu kolač. Takodje ne zaboravite domaće vino. Odlično je

Ljubitelji ribljih jela ovde su na pravom mestu. Da izbor bude raznovrsan brinu se na desetine ribara koji svakodnevno idu u ribolov i obezbeđuju sveže morske plodove.

Na promenadi, uz obalu, možete pronaći mnoštvo taverni i restorana iz kojih se pruža veličanstven pogled na more i okolinu, a po vedrom danu možete čak videti i neke od čuvenih vrhova planina iz unutrašnjosti Grčke.

 
Copyright © 2017 Paralia apartmani letovanje 2017. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji.
.