Home Gde kupovati
Gde kupovati u Paraliji?


Ne možete napustiti Paraliu a da niste bili u kupovini. Bogata ponuda sastoji se iz mnoštva supermarketa, prodavica, suvenirnica, prodavnica obuće... Preko 200 radnji nude bunde i krzno, kožne jakne, zlato i nakit, parfeme, garderobu...

Paralija je već godinama poznata po mnogobrojnim prodavnicama tipa sve za kuću u kojima je jeftino a široki je spektar proizvoda. Izuzetno atraktivne radnje nude sportsku opremu (Adidas, Nike, Reebok) ekskluzivno krzno, puno zlatara, pa parfemi, prodavnica odela, odeća i obuće garantuju da potraga za povoljnim cenama neće biti uzaludna. Cenkanjte se moguće je i pazariti i u varijanti 3 za 4.

Samo malo izvan grada je veliki supermarket, u kojem je i po nekoliko puta jeftinije možete pazariti u odnosu na lokale po gradu. Cene goriva su slične našim. Naravno prodavnice suvenira su pune različitih proizvoda i preporuka je da se cenkate i dobićete dobru cenu.

Ako ste posetili i obišli sve prdavnice, a i dalje niste sasvim zadovoljni, možete otići do Katerinija, grada udaljenog svega 8km od Paralie. Lokalni autobusi na relaciji Paralia Katerini u proseku saobraćaju na svakih pola sata

Još jedna opcija za kupovinu je naravno Solun, sa svojim ulicama Egnatia i Tsimitski, nadaleko poznatim po radnjama, kao i velikim tržnim centrom Mediteranian Cosmos.

 
Copyright © 2017 Paralia apartmani letovanje 2017. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji.
.