Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603Želite da letujete u Neos Marmarasu? Našli ste apartman koji vam odgovara? Interesuje Vas raspoloživost kapaciteta? Club Paradiso mislili na Vas.

Zašto rezervisati smeštaj preko nas?

1. Bez troškova obrade rezervacije 
2. Transparentnost - Bez sakrivenih troškova 
3. Čuvate Vaše vreme - Brzo, lako i jednostavno 
4. Poštujemo Vaše vreme - Odgovor dobijate u roku od 24h 
5. Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima 

Kako da uradim on-line rezervaciju?

Preko našeg on line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja. Forma upita se nalazi ispod svake vile. Proces rezervacije je izuzetno lak, i sastoji se iz sledećih koraka:

1. Popunite formu upita koja se nalazi na stranici vile sa željenim podacima.

2. Po prijemu Vašeg upita, naš tim proverava mogućnost smeštaja prema Vašim zahtevima. Ukoliko postoji mogućnost rezervacije želejnog smeštaja šaljemo Prijavu za aranžman (zahtev za predrezervaciju), koji je potrebno da popunite sa Vašim osnovnim podacima i dostavite nam popunjen primerak.

3. Po prijemu Prijave za aranžman, pristupamo izradi Ugovora o putovanju, potvrdi rezervacije, koje Vam šaljemo mail-om, ili poštom.

4. Nakon dobijenog Ugovora o putovanju neophodno je da uplatu izvršite u roku od 24h, čime je vaša rezervacija završena.

Koji su mogući načini plaćanja?

- Gotovinske uplate u poslovnici
- Uplatom na tekući račun
- Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa)

Da li je moguća uplata iz inostranstva?

Naravno da jeste! Za lica van teritorije republike Srbije, uplata aranžmana je moguća na naš devizni račun. Instrukcije za plaćanja dobijate prilikom sklapanja ugovora o putovanju.

Imate pitanje?

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja. Pozovite nas 011/72 47 012, 72 40 928. Pišite nam na info@paradisotravel.com
Naša preporuka smeštaja


Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Paralia 2018!