Home Rezervacija
Paralia apartmani on-line rezervacija

Preko našeg on line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja. Forma upita se nalazi ispod svake vile. Proces rezervacije je sledeći:

1. Popunite formu ispod vile sa željenim podacima.

2. Po prijemu Vašeg upita, naš tim proverava mogućnost smeštaja prema Vašim zahtevima. Nakon toga Vam šaljemo Prijavu za aranžman, i potatke za uplatu avansa.

3. Po prijemu Prijave za aranžman, potrebno je da je popunite, a avans uplatite u najbližoj pošti ili banci. Prijavu za aranžman nam dostavljate mail-om.

4. Nakon dobijene Vaše Prijave za aranžman, pristupamo izradi Ugovora o putovanju, potvrdi rezervacije, koje Vam šaljemo mail-om, ili poštom, čime je vaša rezervacija završena.

 
Copyright © 2017 Paralia apartmani letovanje 2017. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji.
.