Home Paralia plaže
Paralia plaze | Plaže u Paraliji
Plaže u Paraliji

Severno i južno od grada, plaža se pruža 6 kilometara. Širina je uglavnom oko 100 metara, dok je ulaz u more postepen i nema velikih dubina.
 


Očekuje Vas čak 7 km peskovitih plaža. Predivno more očekuje da u njega urone kupači svih uzrasta uz potpunu sigurnost jer na kupače budno motre iskusni spasioci spremni da u svakom trenu pruže pomoć. Sem spasioca na plaži, ćete zateći i ljude iz Afrike i Azije, a njihovi statusi tu su – pletenje kika, prodaja raznorazne robe, naočara, satova, pa i narukvica, suvenira.  Sa druge strane, Azijati će se pobrinuti oko tetovaža sa pregršt tattoo motiva, dobri su masažeri i masaže, koje rade na licu mesta, na plaži, na peškiru ili u ležaljci.

 
Copyright © 2017 Paralia apartmani letovanje 2017. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji.
.