Home O mestu Paralia
Paralia 2017 | Paralija 2017
O mestu Paralia | Print |


Poznato letovalište u neposrednoj blizini Katerinija (6 km), privlaci svojom lepotom i magijom. Jedinstvena kombinacija mora i planina daruje posetiocima bogatstvo izbora,  ucinice Vaš boravak ne zaboravnim. Trgovacki centar regije, prepun taverni, butika, kafeterija i diskoteka, sportske ustanove, kulturne manifestacije, tradicionalne naseobine daruju Vam nezaboravne trenutke boravka u Paraliji.

Glavni Trg je mesto gde se nalazi Crkva koja se nalazi uz obalu mora i prakticno se uzima kao orijentir za sve ostale objekte i razdaljine u mestu.Paralia je destinacija iz snova, sa intenzivnom mediteranskom atmosferom, izuzetnom klimom, i čije obale u zagrljaju Olimpa stvaraju unikatnu prednost ovog područja Grčke. Odavde možete obići Nei Pori, Larisu, Meteore i naravno obližnji Solun

Smeštaj je vrlo lako pronaći, jer uz plažu ima dosta vila koje nude apartmane i studije. Apartmani su idealni za porodice sa decom ili grupe prijatelja jer uglavnom nude TV, klimu, potpuno opremljene kuhinje i široke terase koje gledaju na more.


Javne plaže su čiste i njihovom održavanju se posvećuje posebna pažnja zbog turista koji svraćaju tokom letnjeg perioda. Na 70 kilometara dugačkoj Olimpik rivijeri ima dovoljno mesta za svakoga, pa čak i za one koji vole samoću. Srpski se priča na svakom ćošku i nećete imati problema da se sporazumevate sa lokalnim stanovništvom. Plaže su dosta dobre i može se reći da je ovaj deo Grčke nagrađen vrlo čistim i kvalitetnim Egejskim morem. Možda su od obale Pireja još samo plaže na Halkidikiju ovako čiste.

Pomenute divne peščane plaže i plavo, prozirno more lepote su koje mnogi sanjaju, a koje naši posetioci mogu preneti svojim dragim osobama kod kuće uz pomoć brojnih razglednica posebno pripremljenih s ljubavlju meštana, koje upravo oslikavaju sve snove pirejske oblasti. 
Copyright © 2017 Paralia apartmani letovanje 2017. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji.
.