Home Noćni život u Paraliji
Paralia noćni život, Paralia noćni provod
Noćni život u Paraliji

Paralija svojim posetiocima prepušta izbor ritma, bilo da žele biti aktivni 24 h ili da potpuno neobavezno i mirno provedu dugo očekivani odmor. Ovde svako može pronaći i izabrati odgovarajuću ponudu.

Ovaj deo grčke godinama je poznat kao savršeno mesto za mlade ljude i tinejdžere zbog velikog broja diskoteka i kafića duž obale mora koji rade i noću. Ulaz u diskoteku se uglavnom naplaćuje, dok su cene pića relativno prihvatljive za naše podneblje. Najpopularnija i verovatno najpoznatija diskoteka je Omilos, vrlo dobro poznata našim putnicima jer se upravo ovde pušta popularna srpska muzika. Kada govorimo o diskotekama opred Omilosa tu su još i Event, koja često organizuje takmičenja za goste, kao i Kasa la note, po mnogima najbolja diskoteka Paralie, koja preko cele godine ima tematske večeri.

 
Copyright © 2017 Paralia apartmani letovanje 2017. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji.
.